Andrew Tate skal tjene titalls millioner i måneden med provokasjoner på Tiktok. Nå er den nye mannsguruen varetektsfengslet (+)


{ const env = ‘prod’; const s3Prefix = ‘nhst-sub-zephr-features’; const featureStaticUrl = `https://subscription-static-global.nhst.tech/${s3Prefix}`; const version = ‘1.48’; const script = document.createElement(‘script’); script.src = `${featureStaticUrl}/initial.js?v=${version}`; script.async = true; const attributePrefix = ‘data-sub-nhst-‘; script.setAttribute(`${attributePrefix}version`, version); script.setAttribute(`${attributePrefix}name`, ‘zephr-feature’); script.setAttribute(`${attributePrefix}id`, ‘sub-nhst-zephr-feature-initial-script’); script.setAttribute(`${attributePrefix}env`, env); script.setAttribute(`${attributePrefix}feature-static-url`, featureStaticUrl); script.id = ‘sub-nhst-zephr-feature-initial-script’; document.head.prepend(script); })(); ]]>Andrew Tate skal tjene titalls millioner i måneden med provokasjoner på Tiktok. Nå er den nye mannsguruen varetektsfengslet (+) | DN setTimeout(resolve, 200)); } } async function isLoggedInInitially() { await waitUntilReadCookieLoaded(); window.isLoggedInInitially = window.readCookie(‘oneid_info’) != null; } isLoggedInInitially(); ]]> ${t}`); var c = t.split(‘|’); if (c != null && c.length > 7) { window.dn.datalayer.visitor = { id: c[4], type: c[7] }; } })(); Object.freeze(window.dn.datalayer); ]]> ]]> ${decodedDnStatCookieValue}`); var dnStatCookieDecoded = decodedDnStatCookieValue.split(‘|’); if (dnStatCookieDecoded != null && dnStatCookieDecoded.length > 7) { window.dataLayer[0] = { visitorLoginState: dnStatCookieDecoded[7], visitorType: dnStatCookieDecoded[7], visitorId: dnStatCookieDecoded[4] }; } } window.dataLayer.push({ contentGroup1: “Plus” }); window.dataLayer.push({ contentGroup2: “Teaser” }); window.dataLayer.push({ contentGroup3: “Feature” }); window.dataLayer.push({ contentGroup4: “Profil” }); window.dataLayer.push({ contentGroup5: “2023-01-06T15:30:33Z” }); window.dataLayer.push({ contentGroup6: “Magnus Newth” }); window.dataLayer.push({ articleId: “2-1-1383692” }); window.dataLayer.push({ pageName: “Andrew Tate skal tjene titalls millioner i måneden med provokasjoner på Tiktok. Nå er den nye mannsguruen varetektsfengslet” }); window.dataLayer.push({ originalTitle: “Andrew Tate skal tjene titalls millioner i måneden med provokasjoner på Tiktok. Nå er den nye mannsguruen varetektsfengslet” }); var tagsArray = []; tagsArray.push({ value: “Influensere”, type: “Emne” }); tagsArray.push({ value: “Kriminalitet”, type: “Emne” }); tagsArray.push({ value: “Greta_Thunberg”, type: “Personer” }); tagsArray.push({ value: “Twitter”, type: “Selskap” }); tagsArray.push({ value: “Romania”, type: “Steder” }); tagsArray.push({ value: “Profil”, type: “” }); window.dataLayer.push({ articleTags: tagsArray }); }; (function () { window.nhst.populateDataLayer(); })(); ]]> 0) { var mappingBuilder = googletag.sizeMapping(); value.sizeMapping.forEach(function (element) { mappingBuilder.addSize(element.browserSize, element.slotSize); }); slot.defineSizeMapping(mappingBuilder.build()); } dfpSlots.push(slot); slots[value.id] = slot }); googletag.pubads().setTargeting(‘mode’, ‘prod’); googletag.pubads().setTargeting(‘dn_loginstatus’, dnloginstatus); googletag.pubads().setTargeting(‘dn_section’, [“magasinet”,”magasinet”]); googletag.pubads().setTargeting(‘dn_topic’, [“Profil”]); googletag.pubads().setTargeting(‘dn_keywords’, [“pizza,mel,oppskrift”]); googletag.pubads().setTargeting(“dn_cookieinfo”, cookieNotificationStatus); if (navigator.userAgent.includes(‘DNApp’) && navigator.userAgent.includes(‘Android’)) { window.googletag.pubads().setTargeting(‘app_environment’, ‘Android’); } else if (navigator.userAgent.includes(‘DNApp’) && navigator.userAgent.includes(‘iOS’)) { window.googletag.pubads().setTargeting(‘app_environment’, ‘iOS’); } if (typeof AamGpt !== ‘undefined’) { if (typeof AamGpt.getCookie(“gpt_aamsegments”) != “undefined”) { googletag.pubads().setTargeting(AamGpt.getKey(“gpt_aamsegments”), AamGpt.getValues(“gpt_aamsegments”)); } } googletag.pubads().setCentering(true); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.pubads().enableLazyLoad({ fetchMarginPercent: 150, renderMarginPercent: 25, mobileScaling: 1.0 }); googletag.pubads().setTargeting(“dn_rendermargin”, “25”); googletag.enableServices(); googletag.pubads().addEventListener(‘slotRenderEnded’, function (event) { var inlineAdContainerIds = [“googlead-inline-artikkelbanner-first”, “googlead-inline-artikkelbanner-second”, “googlead-inline-artikkelbanner-third”, “googlead-top_mobile”]; if (inlineAdContainerIds.includes(event.slot.getSlotElementId())) { if (!event.isEmpty) { $(‘#’ + event.slot.getSlotElementId()).siblings(‘label.vrs-content-block__inline-ad-label’).removeClass(‘hiddenBox’); $(‘#’ + event.slot.getSlotElementId()).closest(‘.vrs-content-block__mobile-top-ad’).removeClass(‘hiddenBox’); } } }); }); } ]]> { async function waitUntilLoaded() { while (!window._nhstFeatures) { console.debug(‘Waiting until window._nhstFeatures is loaded’); await new Promise(resolve => setTimeout(resolve, 200)); } } function addScript() { const obj = window._nhstFeatures; const scripts = obj.config.anonymousTasks; const helpers = obj.helpers; if (helpers.isTopWindow()){ scripts.forEach(script => { obj.helpers.addScriptTag(script); }) } } await waitUntilLoaded(); addScript(); })(); ]]>

Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne 0) { $(‘.native-app’).removeClass(‘hiddenBox is-hidden’); } else { this.setMobileBrowserFrequency(); } } else { this.setMobileBrowserFrequency(); } } } }; pageReferralModule.initial(); })(); ]]>

Andrew Tate selger inn livsstilen sin til unge menn. Den er preget av luksus og høy sigarføring.

Andrew Tate selger inn livsstilen sin til unge menn. Den er preget av luksus og høy sigarføring. Foto: Jude Edginton

Andrew Tate skal tjene titalls millioner i måneden med provokasjoner på Tiktok. Nå er den nye mannsguruen varetektsfengslet

Tekst Magnus Newth

6. januar 2023

Andrew Tate har gjort kjempesuksess som en utfordrer til «woke» og politisk korrekthet. Nå er amerikanske ungdommers nye favoritt-influenser fengslet, siktet for menneskehandel og organisert kriminalitet.

parent.appendChild(childNode)); } function showAllElementsForPaywall(selectors){ […selectors].forEach((selector) => { copyChildElementsToItsParent(selector); selector.remove(); }); } function removeAllElementsForPaywall(selectors){ […selectors].forEach(el => el.remove()); } var $paywallReverseBlocks = document.querySelectorAll(‘.paywall-show__show’); var $paywallPartialBlocks = document.querySelectorAll(‘.paywall-show__hide’); removeAllElementsForPaywall($paywallPartialBlocks); showAllElementsForPaywall($paywallReverseBlocks); function getAdobeSectionId() { if (typeof _satellite !== ‘undefined’) { if (window.top.location.hostname.includes(“www.dn.no”)) { return _satellite.readCookie(‘aam’) || ”; } else { return _satellite.readCookie(‘aam_test’) || ”; } } return ”; }; function buildQuery(obj) { var str = []; for (var p in obj) { if (obj.hasOwnProperty(p)) { str.push(encodeURIComponent(p) + “=” + encodeURIComponent(obj[p])); } } return str.join(“&”); } function resizePaywall(height) { var $popup = $(‘#dn-ncp-popup’); var $parentBlock = $popup.parent(‘.vrs-content-block’); var $popupContainer = $popup.find(‘.dn-ncp-popup-container’); var $iframe = $popupContainer.find(‘iframe’); if (typeof height === ‘number’) { currentIframeHeight = height; } if ($parentBlock.length) { // DN article – calculate sizes based on this. $popupContainer.width($parentBlock.width()); $parentBlock.parent().css(“min-height”, (600 + currentIframeHeight)); } else { // Regular article. $popupContainer.width($popup.width() + 40); } /* Set the new height of the iframe container. */ $popup.height(currentIframeHeight + 20); if (window.paywall.meta.view === ‘noheader’) { $popup.css(‘min-height’, currentIframeHeight + ‘px’); $popupContainer.css(‘min-height’, currentIframeHeight + ‘px’); $iframe.css(‘min-height’, currentIframeHeight + ‘px’); } if ($(‘.dn-ncp-fixed-popup’).length == 0) { return; } if (navigator.userAgent.match(/(iPod|iPhone|iPad)/)) { $popup.css({“position”: “absolute”}); } if (currentIframeHeight + 20 >= $(window).height()) { $popup.css({“top”: “0”, “height”: “100%”, “margin-top”: “0”}); if (navigator.userAgent.match(/(iPod|iPhone|iPad)/)) { $(‘.dn-ncp-fixed-popup .dn-ncp-popup-container’).addClass(“iframeScroll”); } } else { $popup.css({“top”: “10%”, “height”: “90%”, “margin-top”: “0”}); if (navigator.userAgent.match(/(iPod|iPhone|iPad)/)) { $(‘.dn-ncp-fixed-popup .dn-ncp-popup-container’).removeClass(“iframeScroll”); } } } function paywallResizeHandler(event) { if (event.origin.indexOf(‘.dn.no’) == -1 || event.data[‘iframe-height’] == undefined) { return; } resizePaywall(event.data[‘iframe-height’]); $(“.dn-ncp-fixed-popup”).css({“opacity”: “1”}).delay(100).queue(function () { $(this).css({“transition-property”: “all”}).dequeue(); }); } if (window.addEventListener) { window.addEventListener(‘message’, paywallResizeHandler, false); window.addEventListener(‘resize’, resizePaywall, false); } else { window.attachEvent(‘onmessage’, paywallResizeHandler); window.attachEvent(‘onresize’, resizePaywall); } var baseUrl = window.paywall.meta.view === ‘noheader’ ? ‘//services-test.dn.no/widget/mobile-paywall/gray’ : ((paywall.params.shareToken !== null && paywall.params.shareToken !== undefined && paywall.params.shareToken.trim() !== ”) ? ‘/bli-abonnent/external/v1/register_user’ : ‘/bli-abonnent/external/v1/subscribe-entrance-magazine’); var ncpUrl = unescape(baseUrl + ‘?’ + buildQuery(window.paywall.params) + ‘&adobeSectionId=’ + encodeURIComponent(getAdobeSectionId()) + ‘&referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer)); $iframe.attr(‘src’, ncpUrl); $html.addClass(‘dn-preview-page’); })(); ]]> Les mer om

  • Influensere
  • Kriminalitet
  • Greta Thunberg
  • Twitter
  • Romania
  • Bli VarsletSource

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart